DJs


Flex Rebooth is een DJ-collectief en drive-in show van Joost van Gelder en Niels Lambers. Deze twee christelijke DJs kennen elkaar van SevenFM en hebben ook beiden ruime ervaring in draaien op feesten.

Over ons

about

De DJs Joost van Gelder en Niels Lambers kennen elkaar van hun radio-activiteiten op SevenFM, maar hebben ook al veel draai-uren gemaakt op hun mixers. Zo was Niels o.a. jaren betrokken bij drive-in show Flex van Youth for Christ en heeft Joost in discotheken en op bruiloften gedraaid. Met "The Flex Rebooth" stappen de heren weer achter hun draaitafels om leuke feesten te verzorgen.

Naast dance muziek (EDM), hip-hop en hits uit de christelijke muziek scene, kunnen ze ook een set bieden met een verantwoorde mix van (seculiere) muziek. Van silent disco tot grote DJ-sets op festivals ze draaien hun hand er niet voor om. Eventueel zijn er ook combinatie-mogelijkheden voor een kinderdisco met o.a. muziek van Kinderen voor Kinderen, MakeSomeNoiseKids, etc.

Beide DJs weten wel hoe ze van een bruiloft of een festival een feest moeten maken. Ze hebben hun eigen apparatuur om ergens te kunnen draaien (een drive-in show met licht en geluid en ook een silent disco set voor 65 personen). Bij een DJ Set waar al geluid is of bij kleinere optredens rekenen we minder kosten. Voor christelijke evenementen en kerkelijke activiteiten is er een gereduceerd tarief.

Music

Agenda

 • music theme
  Rotterdam

  Redemption Youth Night DJ-set

  202413 Jan
 • music theme
  Beilen

  Afsluiting jeugdwerk

  202419 Apr
 • music theme
  Zevenaar

  Silent Disco (Besloten)

  202418 Mei
 • music theme
  Ottoland

  Gala (Besloten)

  202423 Mei

Contact

Adres
Flex Rebooth
Elgarpad 22
3906 BJ Veenendaal

Tel

Mail